Ердемир Отпорен на топлина? Оценки на челик

Отпорен на топлина оценки на челик

Високо отпорен на топлина Кои се оценките на челик Ердемир?

Ердемир котел листови? друго име? исто така притисок? челици за контејнери. Отпорен на топлина На почетокот на квалитетните имиња на челиците се наоѓа буквата P. Буквата P, исто така, покажува дека овие челици можат добро да се заварат. П истото? Тоа е и првата буква од англискиот збор притисок. Нивната издржливост при високи температурни услови? тие штитат. Тие имаат добри својства на пластичност и цврстина дури и кога се изложени на висок притисок. Способностите за заварување се високи. Сепак, според третманот може да се забележи зголемување или намалување на оваа карактеристика. Тие не се деформираат лесно. На овој начин тие можат да се користат долго време без распаѓање.

Квалитети на листот за котел Ердемир:

 • 6341 Ердемир квалитетен лим
 • 6252 Ердемир квалитетен лим
 • 6352 Ердемир квалитетен лим
 • 6838 Ердемир квалитетен лим
 • 6855 Ердемир квалитетен лим
 • 6860 Ердемир квалитетен лим
 • 6865 Ердемир квалитетен лим
 • 6870 Ердемир квалитетен лим
 • 6837 квалитетен еденир лим
 • 6842 квалитетен метален лим
 • 6847 Квалитетен лист Ердемир
 • 6848 Квалитетен лист Ердемир
 • 6852 Квалитетен лист Ердемир
 • 6850 Квалитетен лист Ердемир
 • здраво квалитетен лим
 • h2 квалитетен лим
 • p235gh квалитетен лим
 • p265gh квалитетен лим
 • p355gh квалитетен лим

Листовите за котли се користат во многу области во индустријата? различни? Се произведува со формирање на компоненти. Делумно одвоено за ниски и многу високи температури. може да се користат материјали со компоненти. На овој начин, истовремено обезбедувајќи квалитет во производството, може да се оствари финансиски профит.

P235GH

Материјалот P235GH е дефиниран како нелегиран челик според стандардот EN 10216-2. Помогне во производството на котли во индустријата се користи како парче. Околу 150-200тој еОстанува недопрена до C температури. Издржува и повисоки температури кога се користи во парни котли. е видено. Бидејќи е погоден за ладно формирање, може лесно да се обработи.

P265GH

Генерално се користи во нафта, гас и хемиска индустрија, P265GH е челична цевка без шевови. 450 тој еМоже да издржи до C температура. поради тоа? Често се претпочита во производството на котли и цевки. Во споредба со материјалот P235GH, се гледа дека покажува слични хемиски својства. Сепак, содржината на јаглерод е поголема, а содржината на манган е помала. Придобивките од манган ефекти врз односот на јаглеродот? се појавува како што се зголемува. Намалување на несаканата еластичност кај челикот? Са?ке издржи?m?n? се зголемува.

Челични оценки што се користат во изработката на цевки

Поради овие карактеристики? цврстина на истегнување? е повисоко. На овој начин може да се добие подобра ефикасност.

P355GH

притисок контејнери и топла течност P355GH, кој се користи во производството на цевки за носење, е меѓу челиците со добра заварливост. Неговите компоненти на јаглерод и манган се повисоки од P265GH.

Материјалот што ќе го купите е погоден за вашето место на употреба. Тоа е многу важно. На пример, притисокот што ќе го користите на многу високи температури? ако сакате да произведете контејнер, нема да ви се мисли да го купите материјалот P235GH. Доколку не сте одлучни за избор на материјал, можете да добиете поддршка од нашата компанија. Можеме да ви помогнеме да го изберете најдобриот материјал со нашиот искусен инженерски персонал.

Листовите за котел од групата P што ќе ги набавите од нашата компанија се произведени во согласност со стандардите за квалитет. Производството може да се направи за кратко време во димензиите што ги сакате. Доколку сакате, може да се достави на вашата адреса. Нашата компанија, која се истакнува со стапките на задоволство на клиентите, врши испораки низ целата земја.

Ердемир Отпорен на топлина? Челични степени, отпорни на високи температури челични оценки, челични оценки кои се користат во изработката на цевки

грешка: ?Содржината е заштитена?
mk_MKMacedonian