Баклава? Лист на подот? , Цета Сак

баклава? големини на листови, баклава? подни лим?, димензии на листот на бандаж

Цета кесичка или баклавал? подниот лист? тегови? Можете да му пристапите од табелата подолу.

 • Големина на плочата на рамката 1800 mm × 2400 mm, дебелина од 2 mm.
 • Големина на плочата на рамката 1750 mm × 1800 mm, дебелина 3 mm.
 • Цета лист плоча големина 1800 mm × 2000 mm, дебелина од 2 mm.
 • Дебелина 8 mm, ширина 1500 mm
 • Црна Цета челична плоча, дебелина 1,5 mm, ширина 1000 mm и 1220 mm.
 • Лимови од челична рамка со големина 1250 mm w × 3 mm – 6 mm дебелина.
 • Челична проверка? Плочи на рамка со големина 1250 mm w x 4 m – 6 mm дебелина.
 • Дебелина на челична плоча 10 mm, должина 1,35 m, ширина 0,9 m.
 • Валана црна за подна плоча од челичен лим? баклава? големина на лист: должина 2500 mm × ширина 1250 mm × дебелина 6 mm.
 • 1,5mm Ceta лист (1500×3000)
 • 2 mm Ceta лист (1500×3000)
 • 2,5 mm Ceta лист (1500×3000)
 • 3 челичен лим (1500×3000)
 • Челичен лим 4 mm (1500×3000)
 • Цета лист со дебелина од 6 mm и плоча со големина од 1500 × 3000 mm.
 • Топло валани? челични квадратни плочи 3 mm, 4 mm, 6 mm × 1220 mm × 2440 mm.
 • Плоча од скали од 5 мм Лимот е широк 1500 mm и долг 3000 mm.
 • Големина на плочата: 1500 mm × 6000 mm × 8 mm дебелина.
 • Големина на плочата: 1500 mm × 6000 mm × 6 mm дебелина.
 • Големина на плочата: 10 mm дебелина × 1500 mm × 6000 mm.
 • Големина на плочата: 12 mm × 1500 mm × 6000 mm.
баклава? димензии на листот
баклава? димензии на листот

Цета лист Тегови

 • Баклава со дебелина од 2/3 мм подниот лист? x 1000 mm × 2000 mm 42 kg/парче
 • Поден лист со дебелина од 2/3 мм × 1250 mm × 2500 mm, тежина: 65 kg/парче
 • Поден лист со дебелина од 3/4 мм × 1000 mm × 2000 mm, тежина: 58 kg/парче
 • Поден лист со дебелина од 3/4 мм × 1250 mm × 2500 mm, тежина: 90 kg/pc
 • Подна плоча со дебелина од 4/5 мм × 1000 mm × 2000 mm, тежина: 74 kg/pc
 • Подна плоча со дебелина од 4/5 мм × 1250 mm × 2500 mm, тежина: 115 kg/парче
 • Подниот лист со дебелина од 5/6 мм × 1000 mm × 2000 mm, тежина: 90 kg/pc
 • Подниот лист со дебелина од 5/6 мм × 1250 mm × 2500 mm, тежина: 140 kg/парче

Баклава? Димензии на листот

 • Поден лист со дебелина од 2/3 mm × 1250 mm × 2500 mm
 • Поден лист со дебелина од 3/4 mm × 1000 mm × 2000 mm
 • Поден лист со дебелина од 3/4 mm × 1250 mm × 2500 mm
 • Лим од подот со дебелина од 4/5 mm × 1000 mm × 2000 mm
 • Лим од подот со дебелина од 4/5 mm × 1250 mm × 2500 mm
 • Поден лист со дебелина од 5/6 mm × 1000 mm × 2000 mm
 • Подна плоча со дебелина од 5/6 mm × 1250 mm × 2500 mm

Баклава? Лист скали

Баклава? подниот лист? димензии? варира во зависност од соодветноста на проектите. Но баклава? Постојат одредени димензии на производство на лим.

Баклава? Ако ги погледнеме димензиите на лимот, дебелината на лимот?n? треба да биде минимум 2 мм. Неговата должина може да варира помеѓу 1 метар и 12 метри.

Баклава? Како пример за областите за употреба на листовите

 • Баклава? Лист од скалила?
 • Лист за подови?
 • Баклава за пешачка патека? коса?
 • Баклава за вградена опрема? косата
 • Кои се патиштата? баклава? коса?
 • Огнена скала баклава? коса?
 • Баклава за гаража? косата
 • Баклава со дампер/приколка? коса?
 • Се вчитува рампата? коса?
 • Прошетка на палубата? начин баклава? косата
 • ?огнена скала баклавал? косата

Баклава и солза Табела за тежина на лист со шаблони

Дебелина (мм.) Површина (мм x мм) Тежина (кг.)

 • 2/3 1000 x 2000 42 кг
 • 2/3 1250 x 2500 65 кг
 • 3/4 1000 x 2000 58 кг
 • 3/4 1250 x 2500 90 кг
 • 4/5 1000 x 2000 74 кг
 • 4/5 1250 x 2500 115 кг
 • 5/6 1000 x 2000 90 кг
 • 5/6 1250 x 2500 140 кг

 

Баклава? Лист на подот? Носечки капацитети

Баклава? подниот лист? носивоста и носивоста на благ челик се блиску еден до друг. Дијамантскиот модел не предизвикува зголемување на носивоста, туку обезбедува кремаст под во случаи како што е одење по него. Моделот е даден за целта. Во другите наши написи можете да најдете капацитети за носење товар од лим.

 

грешка: ?Содржината е заштитена?
mk_MKMacedonian