Намотка од челичен лим ЛИНИЈА ИСЕЧЕНА до Должина

Со нашата линија на ролна исечена до должина, можеме да сечеме на која било должина што ја сакате. Ширина од 1500 mm до 2500 mm,
Можеме да исечеме должини од 3000 mm до 15000 mm.

?НЕКА???М

СПЕЦИЈАЛНА ГОЛЕМИНА ЗА ВАШИОТ ПРОЕКТ

Нашите калем листови со стандардна големина? Не ја сечам саканата должина? Можеме да сечеме како што сакате со ласерско сечење, плазма сечење и кислородно сечење.

?НЕКА???М

Б?З? ПОВИК